Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Részt veszünk a Budapest-Bamako Rallyn!

Az utóbbi időszakban egy különleges projektben vett részt a TáblaDepo csapata, amely nem más volt mint a Budapest-Bamako Rally felkészülése. 

Amikor megkerestek minket azzal, hogy szponzorként támogassunk egy csapatot a híres Budapest-Bamako Rallyn, nem is volt kérdés, hogy mi is részesei leszünk ennek az óriási kalandnak. A vállalkozásunk által készített matricák nem csak a csapat autójának megjelenését emelték ki, hanem a verseny során fontos marketing eszközként is szolgáltak.

A munkánk a matricák tervezésétől a nyomtatáson át egészen a körbevágásig, majd felragasztásig kiterjedt. Mint mindig, most is a legmagasabb minőség nyújtása volt a célunk, így minden egyes lépést a legnagyobb odaadással és precizitással végeztük. Nagy figyelmet fordítottunk arra, hogy a matricák kellően kiemeljék a szponzorokat, köztük a TáblaDepo logóját, ami a az autó hátsó szélvédőjén kapott helyet.
Ez a projekt nem csak egy szponzorációs lehetőség volt a számunkra, hanem egy esély, hogy habár csak közvetetten, de részt vehetünk ebben a kihívásban és elautózhatunk Afrikába.

Köszönetünket fejezzük ki a Köves Tamásnak és Kovács Ádámnak, akik bizalmat szavaztak nekünk. Izgatottan várjuk, hogy lássuk az autót és munkánkat a verseny során, és bízunk benne, hogy ez a támogatás hozzájárul a csapat sikeréhez is. Kövessék végig velünk ezt az izgalmas utazást, és maradjatok velünk a további hírekért a Budapest-Bamako Rally során!