Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cégér búra le- és felszerelés

Cégér búra le- és felszerelés
A Nemzeti Dohányboltok kötelező arculati elemei közé tartozik az utcafrontra felszerelt, mindenki által jól ismert logóval ellátott, kör alakú cégér tábla. A napsütésnek és az időjárás egyéb hatásainak következtében a rajtuk lévő búrák kifakulnak, a feliratok mattak lesznek, a színek elhalványodnak. Ez amellett, hogy nem túl esztétikus, bizalmatlanságot ébreszt az üzlettel szemben, további problémát is okozhat a tulajdonosnak. Az SZTFH az ellenőrzése során már a cégér búra kisebb kopását is feljegyzi, sőt gyakran egyből előírja annak 30 napon belüli cseréjét. Előzze meg az ebből adódó kellemetlenséget és cserélje le csúnya, kifakult cégér búráját, amelynek le- és felszereléséhez nyújtunk írásos és videós segítséget ebben a bejegyzésben.

Attól, hogy a cégér táblán a búrák kifakultak, a színek elhalványodtak, még nem biztos, hogy újra kell cserélni azokat. Ha a műanyag búrák nem repedtek, nem töröttek, nincs rajtuk mechanikai sérülés, akkor kedvezőbb megoldás felújítani őket új darabok beszerzése helyett. Számos előnyt nyújt ez a megoldás, hiszen

  • Ön anyagilag jelentősen jobban jár, mintha újakat vásárolna,
  • nem kell több hetet várnia az új búrákra, a felújítást általában 8-10 munkanapon belül elvégezzük,
  • környezetbarát, mert nem kell kidobni a régi búrákat, nem keletkezik felesleges hulladék,
  • Ön a saját búráit kapja vissza, amin egyezni fognak a rögzítő furatok a tartó konzolon lévőkkel,
  • igény esetén a búrák biztonságos elszállítását is elintézzük Ön helyett, hogy ne kelljen attól tartania, hogy szállítás közben megsérülnek,
  • a felújított búrák természetesen az arculati előírás minden elvárásának megfelelnek.

Nézze meg a cégér búra le- és felszereléséről szóló videót, amelyben bemutatjuk mennyire egyszerű ez a művelet és milyen látványos az eredmény.

Rendelje meg a cégér búra felújítást tőlünk, amivel Önnek csak a búrák le- és felszerelése lesz a dolga, a munka többi részét ránk bízhatja. Abban is segítünk, hogy pontosan hogyan kell leszerelni a búrákat. Igen búrákat, hiszen a kerek cégér mindkét oldalán van egy. Ezek általában hasonlóan öregszenek idővel, érdemes ezért mindkét búrát egyszerre felújítani. A művelethez mindössze egy létrára és egy csavarhúzóra lesz szüksége. A munkálatok elvégzésének idejére áramtalanítsa a cégért! Nézzük a lépéseket!

  1. Egy stabilan felállított, megfelelő hosszúságú létra segítségével másszon fel a cégér tábla egyik oldalához. Kérjen meg valakit, hogy tartsa a létrát.
  2. A cégér tábla két oldalán lévő búrákat oldalanként 4-4 darab csavar rögzíti. 2 a cégér tetején és 2 az alján mindkét oldalon. Csavarja ki mind a négy csavart az egyik búrából. A csavarokat tegye el.
  3. Ezután óvatosan húzza ki a búrát a helyéről és adja le a létrát tartó segítőjének.
  4. Ismételje meg a lépéseket a cégér tábla másik oldalán is és szerelje le onnan is a műanyag búrát.

Ha végzett a búrák leszerelésével, enyhe mosószeres langyos vízzel mossa le a búrákat kívül és belül. Eközben vizsgálja meg, hogy a búrák nem töröttek, repedtek. Készítsen a búrák mindkét oldaláról fotót és küldje el nekünk.

Csomagolja be a búrákat egy megfelelő méretű dobozba úgy, hogy a búrák szállítás közben ne sérülhessenek. Ehhez javasoljuk légpárnás fólia használatát és egyéb hézag kitöltő anyagokat, amelyekkel alaposan, egyesével be tudja csomagolni a búrákat. Tőlünk is megrendelheti a szállítást, amihez a dobozt a szükséges védőeszközökkel együtt elküldjük Önnek. A búrák biztonságos becsomagolásáról részletes leírást talál ide kattintva: útmutató cégér búra csomagoláshoz.

Miután megérkezett hozzánk a csomag, kollégáink ellenőrzik a búrák sértetlenségét, Ha mindent rendben találtak, általában 8-10 munkanapon belül elvégezzük a búrák felújítását.

Ezt követően visszaküldjük az elkészült, felújított búrákat és Önnek a leszereléshez képest fordított sorrendben csak vissza kell szerelnie azokat. Felszereléskor ügyeljen a búrákon lévő és a cégér fém részén lévő furatok illeszkedésére. Ha ezek egyeznek, gyerekjáték lesz a visszacsavarozásuk.

Rendelje meg kifakult, matt cégér búráinak felújítását és az Öné is ilyen szép lesz!

Tartalomhoz tartozó címkék: videó hasznos egyedi