Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ideje, hogy világító táblája is megújuljon!

Ön is tapasztalta már, hogy dohányboltjának táblája az idő múlásával fakóvá és kopottá válik? Legyen szó peremezett vagy világító dohánybolt tábláról, az idő vasfoga nem kíméli őket. Az elöregedett táblák problémája sokakat érint, hiszen a dohányboltok számára - a folyamatos ellenőrzések végett - elengedhetetlen, hogy a cégtáblák mindig tökéletes állapotban legyenek. 

Éppen ezért, az Önök igényeire reagálva kifejlesztettük új szolgáltatásunkat: a világító dohánybolt táblákban a plexi cserét, ami lehetővé teszi, hogy gyorsan és költséghatékonyan, a teljes tábla cseréje nélkül felfrissüljön trafikjának külseje. 

Miért éri meg Önnek? 

  1. Egyszerű: Az Önnek legkényelmesebb módon (webáruházban, emailben vagy telefonon) adja le rendelését.
  2. Költséghatékony: Csak a tábla elöregedett plexijét kell megrendelni egy új világító tábla helyett.
  3. Személyre szabott: Precíz gyártásunknak köszönhetően, a tökéletes illeszkedés érdekében milliméterre pontosan megegyező méretet készítünk Önnek.
  4. Gyors: a méretek egyeztetése után, 3-5 munkanapon belül, biztonságosan becsomagolva átadjuk plexijét a futárszolgálatnak.

Hogyan működik? 

  1. Adja le rendelését webáruházunkban, emailben vagy telefonon. (a világító tábla mérete alapján)
  2. Mérje meg milliméter pontosan régi plexijét, majd küldje el a méreteket ügyfélszolgálatunk részére
  3. Az Ön által megadott méretek szerint elkészítjük az arculati kézikönyvnek teljes mértékben megfelelő új plexit. Ezt a gyártás után biztonságos csomagolásban átadjuk a futárszolgálatnak. 

Milyen méretű dohánybolt táblákhoz készül plexi? 
A leggyakoribb világító tábla méreteket (145x50, 180x50 és 200x50 cm) közvetlenül a webáruházból is meg tudja rendelni. De ne aggódjon, ha egyedi méretű táblája, ugyanis szakértő csapatunk bármilyen méretben elkészíti Önnek a tökéletes plexit! Ehhez küldjön egy ajánlatkérést emailben, webáruházunkon keresztül, vagy hívjon minket telefonon!

Ne hagyja, hogy üzlete megjelenése elavuljon! Lépjen velünk kapcsolatba, és frissítse üzletének megjelenését egy egyszerű, mégis hatékony plexi cserével!

Plexi cserével kapcsolatos kérdések esetén keresse ügyfélszolgálatunkat:
Email: tabla@tabladepo.hu
Telefon: +36 30 299 7046