Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy hét, két kiállítás

Egy hét, két kiállítás

Egy izgalmas időszak zárult le vállalkozásunk életében, ugyanis a közelmúltban megtartásra került két olyan nagy rendezvény is, amelyen kiállítóként voltunk jelen.

Elsőként október 13-án, a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesülete (MUFOSZ) által szervezett Munkavédelmi Konferencián és Expon vettünk részt Budapesten. A program keretein belül többek között a kollaboratív robotok és a munkavédelem kapcsolatáról, az új TvMi-kről, továbbá a munkavédelem aktuális kérdéseiről is szó esett. Ezen alkalomra a népszerűbb és fontosabb tűz-és munkavédelmi tábláinkkal valamint matricáinkkal készültünk, melyeket a résztvevők több méretben is megtalálhattak standunknál. A rendezvényen néhány kérdés segítségével igyekeztünk jobban megismerni az érdeklődőket, valamint bemutatni nekik termékeinket. 
 
Ezután október 18-án, a Hungexpon megrendezésre került Tabak Expo 2022 Kiállításon és Konferencián vettünk részt, amelyet a Magyar Dohány Kiskereskedők Szövetsége és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága szervezett. A kiállításra kimondottan a Nemzeti Dohányboltok és Lottózók számára szóló termékekkel készültünk. Standunknál a látogatók megtekinthették bemutató termékeinket, illetve pár kérdés mentén beszélgethettünk a dohányboltok külső megjelenésének fontosságáról.
 
Nagy öröm számunkra, hogy személyesen találkoztunk és beszélgettünk régi és új ügyfeleinkkel. Bízunk benne, hogy Önök is hasonló élményekkel távoztak standunktól!
 
Köszönjük ezt a két napot!