Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Irodai névtáblák és információs táblák - csendes segítőink a mindennapokban

Irodai névtáblák és információs táblák - csendes segítőink a mindennapokban
Mindannyian természetesnek vesszük, ha idegen helyen járunk, hogy a tájékozódásunkat különböző feliratok, táblák és jelzések segítik. A rajtuk szereplő információnak köszönhetően nem szorulunk mások segítségére, nem raboljuk feleslegesen senki idejét rendszeresen ismétlődő kérdésekkel. Irodaházakban, középületekben, szociális intézményekben is igaz ez és örömmel vesszük, ha egy ajtóra ki van írva a helyiség funkciója, az ott dolgozók neve és a folyosókra az emelet száma vagy éppen, hogy milyen irodák találhatók ott. Ilyen, a kínálatunkban elérhető irodai névtáblákat és információs táblákat fogunk bemutatni az alábbiakban.

Bár a nevükben szerepel az irodai szó, egyáltalán nem igaz, hogy csak irodaházakban alkalmazzák ezeket a névtáblákat és információs táblákat. Bármilyen középületben, munkahelyen, ahol irodák találhatók érdemes ilyen táblák segítségével tájékoztatni az ügyfeleket. A névtáblákat elsősorban a helyiségek ajtajára szokás felszerelni az ott dolgozók nevével, illetve a helyiség funkciójával. A falra szerelhető információs táblákra elsősorban az adott szinten található helyiségek neve, az emelet száma szokott felkerülni, de közvetlenül egy ajtó mellett akár az ott dolgozók nevét is ki lehet rájuk írni.

A névtáblák és információs táblák alumíniumból készülnek matt felülettel. Megjelenésük elegáns, stílusuk egyszerű és visszafogott, emiatt minden környezetbe jól illeszthetők. Nem tolakodók, mégis odavonzzák a tekintetet és a rajtuk szereplő felirat segítségével tájékoztatnak mindenkit.

Mind az ajtóra szerelhető névtáblák, mind a falra szerelhető információs táblák ugyanolyan alkatrészekből állnak: a feliratot hordozó vízszintes elemből, amelyen egy vékony műanyag fólia tartja a helyén a papír csíkot, valamint két oldalt egy-egy sínszerű tartó elemből, amelyek a középső részt fogják közre. A feliratot tartalmazó papír csíkot nagyon egyszerűen ki lehet cserélni a védő fólia alatt, ez akár "házilagosan" is könnyedén elvégezhető, ha mondjuk változik a tartalma. A névtáblákat és információs táblákat tartó elemeket általában erős, kétoldali ragasztószalaggal vagy csavarozással szokták rögzíteni az ajtóra és falra.

A webáruházunk kínálatában szereplő irodai névtáblák és információs táblák három különböző magasságban készülnek: 3,1cm, 4cm és 4,6cm. A feliratot tartó és szennyeződésektől óvó műanyag fólia része mindegyik táblának. Az irodai névtáblák felirat nélkül készülnek, az információs táblák megrendelhetők felirat nélkül vagy néhány előre elkészített felirattal is. Ez utóbbiak négy különböző színű dekorációval érhetők el: piros, zöld, kék és szürke színnel. Mind az irodai névtáblákat, mind az információs táblákat egytől kilenc soros kivitelig lehet egymásra építeni.

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos érdekes