Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Cikkszám: TD-PALY-MF-23
Legkorábban ekkor ér Önhöz: 2023. október 06.
1x1 méteres betéri támogatói fal, 5 mm vastag habosított PVC tábla.
TÚLMÉRETES CSOMAG! Csomagolási és szállítási díj: 12.000 Ft + áfa
 
Abban az esetben, ha az önkormányzat falára kerülnének kihelyezésre a Támogatói Táblák, de nem áll rendelkezésre elegendő hely, akkor a támogatói táblákat ki lehet váltani Támogatói Összefoglaló Tábla és beltéri Támogatói Fal együttes elhelyézésével.
A Támogatói Falon a település / önkormányzat 2019-től a Magyar Falu Program keretében elnyert összes pályázat nevét és támogatási összegét fel kell tünteni.  A támogatási sorok felülragasztással módosíthatóak vagy bővíthetőek.
 
A támogatói tábla méretét az arculati kézikönyv minimum 1x1 méterben határozza meg. Amennyiben több mint 12 támogatást kell azon feltüntetni - egyedi ajánlat alapján - nagyobb méretben is el tudjuk azt készíteni Önnek a támogatói falat.
 
A tábla ára a szerkesztési díjat tartalmazza. A támogatói falról minden esetben látványtervet küldünk, és azt a látványterv elfogadása után készítjük el. 
 
Kérjük megrendeléskor- a pénztárfolyamat végén - a megjegyzés rovatban vagy a visszaigazoló e-mailre válaszként szíveskedjen megadni a fejlesztés típusát, a támogatási összeget, a pályázat elnyerésének évét és a támogatott intézmény nevét.
több méretben
több méretben
hogy bármilyen távolságból felismerhető legyen
tábla és matrica
tábla és matrica
hogy minden felületre megfelelő legyen
Hatóságnak megfelelő kivitel
Hatóságnak megfelelő kivitel