Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megállító táblák, utcai reklámtáblák

Megállító táblák, utcai reklámtáblák
Elterjedt és egyre jobban kedvelt utcai reklám eszközök, melyek sikere talán éppen az egyszerűségükben rejlik. Többféle kivitelben léteznek, alkalmazhatók kül- és beltéren, könnyen mozgathatók és tisztíthatók. Minden, amit az utcai megállító táblákról tudni kell.

Az utcai megállító táblák vagy más néven reklámtáblák sokrétűen használható figyelem felhívó eszközök. Egyaránt találkozhatunk velük utcákon, vásárokban, fesztiválokon, de áruházakon belül is mindennapjaink során. Kis tömegüknek köszönhetően könnyen mozgathatók, a kihelyezésük nem okoz gondot senki számára. Felületükön számos üzenetet hordozhatnak: egy üzlet akciós termékeit, egy étterem vagy vendéglő napi ajánlatát, egy zöldséges szezonális kínálatát vagy éppen útba igazítást, irány mutatást egy eldugottabb utcában lévő üzlet felé. Éppen ebben rejlik a nagyszerűségük, hiszen számtalanszor átírható a felületük, akár minden egyes nap új üzenetet hordozva a járókelők felé. Emiatt szinte minden kereskedelmi- és vendéglátó helység számára ideális választás lehet figyelem felkeltésre vagy az üzenetük célba juttatására.

megállító táblaAlapanyagukat tekintve készülhetnek fából, műanyagból és fémből, azon belül leginkább alumíniumból. A fa alapanyagú kivitelek általában hasonló felületűek, mint az iskolai táblák, amelyekre krétával lehet írni. Ez a megoldás gyorsan törölhető és átírható, emellett a leginkább egyedi stílusú tud lenni a kézírás és a textúrája miatt, azonban kültéren, esős időben nem a legszerencsésebb választás, hiszen a krétával írt üzenetet gyorsan lemossa az eső. Létezik olyan kivitel - általában műanyagból és/vagy fémből, amiben papíron szerepel az információ, reklámüzenet és ezt a papírt lehet kompletten, rövid idő alatt kicserélni valamilyen műanyag lemez vagy fólia alatt. Vannak továbbá előre dekorált felületű darabok, amin a kész grafika mellett lehet akár egy üres, írható felület is. Természetesen tisztán írható típusok is vannak, ezeknél filctollal lehet felírni az üzenetet és könnyedén törölhető is a felirat.

A műanyagból és fémből készült darabok mindenképp jobban ellenállnak az időjárás hatásainak, ezért inkább ezeket érdemes kültéren alkalmazni. Beltéren, ahol nem éri külső időjárási hatás mindegyik típus bátran használható. A kivitel szempontjából fontos lehet még, hogy milyen sűrűn cserélődik rajta a felirat, illetve kézzel felírva vagy papírra nyomtatva szeretnénk cserélni azt.

A webáruházunkban megtalálható megállító táblák, utcai reklámtáblák mindegyike alumínium szendvicspanelből készül, ami azt jelenti, hogy egy habosított műanyag lap mindkét oldala vékony alumínium lemezzel van borítva. Mivel a felülete teljesen sík, nincs kerete, ezért ez a típus csak filctollal írható, papírt nem lehet fólia vagy műanyag lap mögé bújtatni. Tökéletesen ellenáll az időjárás hatásainak, szeles időben is stabil nagyobb súlyának köszönhetően, ezért kültéren és beltéren is bátran használható. Felülete oldalanként 70 x 100 cm, ami készülhet grafikával (pl. fagyi, eper, dinnye), de lehet filctollal írható és törölhető sőt, akár készülhet extra könnyen törölhető felülettel is. Nézzen körül megállító tábla, utcai reklámtábla termékeink között és válassza közülük az Önnek megfelelőt.

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos