Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ön is Lottózó partner üzletet üzemeltet?

Ön is Lottózó partner üzletet üzemeltet?
Ha a címben feltett kérdésre igen a válasza, akkor érdemes tovább olvasnia, mert összegyűjtöttük Önnek azon termékeinket, amelyekkel hatékonyan hívhatja fel a járókelők figyelmét üzletére, ezáltal nagyobb forgalomra tehet szert. Ismerje meg ezeket a kiváló reklám eszközöket!

Lottózó üzemeltetőként Ön biztosan nagyon jól tudja milyen fontos, hogy üzletét már messziről, jól láthatóan felismerjék. Az előírt ismert grafikának köszönhetően már mindenki tudja, hogy itt melyik szerencsejátékra fogadhat, újságot, üdítőitalt, rágógumit, kávét vásárolhat. Önnek pedig az az érdeke, hogy ezt minél többen megtegyék minden nap a helyi lakosokon kívül azok is, akik csak átutazóban járnak arra. A következőkben bemutatott reklám eszközök segítségével őket is hatékonyan megszólíthatja és bevonzhatja üzletébe.

Cégtáblák és cégérek

A cégtáblák és cégérek az üzlet utcafrontjára kerülnek az üveges kirakati rész fölé az épület falára. A felszerelési magasságból adódóan már messziről, gyalogosan és járműből is egyaránt jól észrevehetők. Mindkét termék elérhető normál nyomtatott és ledes világító kivitelben is. A Lottózó cégtáblák és cégérek olyan anyagokból készülnek, amelyek kültéri alkalmazásra megfelelőek és ellenállnak az időjárás hatásainak. A világító cégtáblák, világító dobozok, világító cégérek nem csak sötétben, de szürkületi időszakban is kiemelik az üzletet. A cégtáblák téglalap alakúak és több különböző méretben elérhetők a helyszíni adottságokhoz alkalmazkodva, hogy arányosan illeszkedjenek az adott falfelületre. A cégérek ezzel ellentétben kör alakúak és kiállnak a fal síkjára merőlegesen egy tartó konzolnak köszönhetően, tehát belógnak a járda fölé aminek köszönhetően az oldalról érkezők is messziről észre vehetik a Lottózót.

A Lottózó cégtáblák és cégérek is az elvárásnak megfelelő arculati elemeket tartalmazó grafikával készülnek, amivel Ön tökéletesen eleget tesz a szerződő fél által előírtaknak. Emellett lehetőség van olyan cégtáblát is készíteni, amely a kötelező arculati elemek mellett tartalmazza az Ön üzletének, vállalkozásának nevét is. Ezzel a lehetőséggel még jobban ki tud tűnni a többi Lottózó közül és még egyedibbé tudja változtatni üzletének utcafronti megjelenését.

Megállító táblák, zászlók és molinók

Újabb utcai reklám eszközök, amelyekkel sikerrel hívhatja fel a figyelmet üzletére. A megállító táblák vagy utcai reklámtáblák elsősorban az üzlet előtti járókelők számára hordoznak információt a rajtuk szereplő kötelező grafikai elemek mellett egyéb feliratokkal és ábrákkal. Kihelyezése és mozgatása rendkívül könnyű, bármikor egy mozdulattal áthelyezhető egy új pozícióba. Hatását úgy éri el legjobban, ha közvetlenül a járókelők között van, így ők szembe találkoznak az üzenettel. Fix grafikával vagy írható és törölhető változatban is készül, ha sűrűbben szeretné változtatni a megállító tábla üzenetét.

Szintén kiváló utcai reklám eszköz a strandzászló, más néven beach flag. A zászló már messziről jól látható nem csak a gyalogosok, de más közlekedők számára is, hiszen egy magas, a környezetéből kilógó eszközről van szó. Szilárd burkolatú felületre acél talppal helyezhető ki, füves, földes területen leszúrható kivitelű alkalmazható. A zászlórúd egy forgó elem közbeiktatásával csatlakozik a tartóhoz, aminek köszönhetően a zászló mindig a szél irányába tud fordulni. Mozgásával odavonzza a tekintetet, valamint a forgásnak köszönhetően nem borul fel nagyobb széllökések idején sem.

A Lottózó partner grafikával készülő molinók nagy felületű, a sarkainál kifeszíthető és rögzíthető reklám eszközök. Nagy méretükből adódóan távolról is jól láthatók és az ismert grafikának köszönhetően könnyen felismerhető a Lottózó üzlet. Többféle méretben és felirattal elérhetők, kerítésre, falra rögzíthetők. A molinók nyomtatott PVC ponyva alapanyaga jól ellenáll az időjárás hatásainak, ezért hosszú időn át hirdetheti a Lottózó üzletet.

Szalagfüggönyök és kirakati elemek

Van még néhány dekorációs elem, amelyek közvetlenül a Lottózó üzlet bejáratára, kirakatába helyezhetők. Főként tavaszi és őszi időszakban hasznos egy szalagfüggöny a bejárati ajtóra, mert segítségével lehet szellőztetni a helyiséget mikor kellemes az idő anélkül, hogy belássanak az utcáról az üzletbe. Emellett természetesen a nyomtatott Lottózó grafika reklámozza is az üzletet, tehát két legyet lehet ütni vele egy csapásra. A szalagfüggöny méretét a bejárati ajtóéhoz kell igazítani, emiatt több szélességi és hosszúsági méretben elérhető. Számos rögzítési lehetőség rendelkezésre áll, melyek közül több is lehetőséget nyújt arra, hogy a szalagfüggöny egyszerűen le- és felszerelhető legyen. Ennek köszönhetően nem okoz gondot, ha akár naponta le- vagy fel kell tenni a szalagfüggönyt.

A Lottózó kirakatának ablakait is számos elemmel lehet dekorálni. Különböző méretű és összeállítású matrica elérhető kínálatunkban: keskeny hosszúkás, álló- és fekvő téglalap alakú, a kapható szerencsejátékok logójával. Ezeknek a matricáknak köszönhetően az ügyfelek már az üzletbe lépés előtt tudhatják, hogy milyen játékot tudnak játszani.

Ha idáig elért az olvasással, akkor mostanra biztosan kiderült az Ön számára is, hogy számos remek lehetőség van Lottózó partner üzletének reklámozására, melyek segítségével hatékonyan növelheti üzletének forgalmát.

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos