Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Strandzászló összeszerelési útmutató

Strandzászló összeszerelési útmutató
Megérkezett új strandzászlója, de elakadt az összeszerelés során? Vagy csak nem teljesen biztos a dolgában? Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani a megvásárolt strandzászló, beach flag összeszereléséhez. Írásos és videós segítség is elérhető a kattintás után. Ígérjük, nem lesz nehéz.

Mindenek előtt javasoljuk ellenőrizze le, hogy a csomag hiánytalan és sérülésmentes állapotban érkezett-e meg. Ha igen, akkor találnia kell egy választott grafikával és megfelelő méretben készült strandzászlót, valamint a hozzá tartozó, több darabból álló, összedugható zászlórudakat. A zászló lehet csepp- vagy cápa uszony formájú. Ez mindenképp a csomag tartalma. Ezen kívül, ha rendelt tartó elemet is a strandzászlóhoz, akkor találhat négyzet alakú acél talpat vagy hosszúkás leszúrható tartót, valamint rotátort is a csomagban. A négyzetes acél talp 4 kg vagy 8 kg tömegű lehet a strandzászló méretéhez illeszkedően. A rotátor egy forgó eszköz, amely megkönnyíti a zászló szélirányba történő fordulását. Ha mindez megvan, kezdődhet az összeállítás!

1. lépés

Válassza ki a két legvékonyabb rudat és csúsztassa egymásba azokat értelemszerűen. Ezután a két egymásba illesztett rúd egyik végén műanyag bütyöknek, a másik végén hüvelynek kell lennie.

strandzászló összeszerelés 1. lépés

2. lépés

Keresse meg a zászló alját és a szélén lévő bújtató nyíláson keresztül dugja be a rúd bütykös végét, majd fokozatosan húzza rá a zászlót a rúdra. A rúd végén található műanyag bütyök azt a célt szolgálja, hogy a zászló könnyen felhúzható legyen a rúdra és ne sérüljön. Ügyeljen rá, hogy a rúd hüvelyes vége látható maradjon, ne húzza rá teljesen a zászlót.

strandzászló összeszerelés 3. lépés

3. lépés

Csatlakoztassa a zászlóban lévő rúd hüvelyes végéhez a további rudat/rudakat és húzza rá ezekre is a strandzászlót. A zászló alján lévő gumit akassza be az utolsó elem alján található állítható kampóba.

strandzászló összeszerelés 3. lépés

4. lépés

Ha rendelt acél talpat vagy leszúrható tartót, illetve rotátort, akkor illessze össze ezeket, majd állítsa rá a zászlót erre. A strandzászló feszességét a rúd alsó részén található, állítható kampóval lehet beállítani. A zászlón lévő gumi beakasztása után a kampót lefelé húzva feszíteni, felfelé húzva lazítani lehet a strandzászlót. A kampó helyzetét a csavaros gomb meghúzásával lehet rögzíteni.

strandzászló összeszerelés 4. lépés

Ezzel el is készült a strandzászló összeszerelés. Az alábbi videóban ugyanez megtekinthető képekkel is illusztrálva egy percben.

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos