Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tábla rendelés menete

A különböző vállaltok, gyárak és üzemcsarnok számára - mérettől függetlenül - elengedhetetlen a biztonságos munkakörnyezet kialakítása. A munkavédelmi táblák alapvető eszközök az előírások, szabályok és veszélyek kommunikálásában.

Az előírások alapján számos különböző típusú munkavédelmi és információs tábla létezik. A helyszíntől és tevékenység specifikus veszélyforrásaitól függően különböző táblákra lehet szükség: például elektromos veszélyre figyelmeztető táblák, tűzveszélyre hívó jelek, vagy akár biztonsági kijáratokat jelölő táblák.

Miről tájékozódjunk a táblák rendelése előtt?

A munka és tűzvédelmi táblák beszerzése ma már egyszerű és gyors, de mégis honnan tudhatjuk, hogy milyen táblára van szükségünk és ki írja elő ezeket?

- Nemzeti szabályok

- Európai Uniós szabályozások

- Szakmai szervezetek és testületek: A különböző iparágakban működő szakmai szervezetek, testületek vagy hatóságok gyakran adnak ki ajánlaásokat és iránymutatásokat. Néhány területnek speciális arculati kézikönyve is van.

- Belső szabályzatok

Táblára vagy matricára van szükségem?

Táblarendeláés során gyakran felmerülő kérdés, hogy táblára vagy matricára van szükségünk. A különféle anyagok előnyeit a következő blogbejegyzésbe olvashatja el.

Mégis mekkora legyen az a jelzés, amit megrendelek?

A kihelyezett táblák méretét különböző jogszabályok, előírások és Katasztrófavédelmi irányelvek szabályozzák. Az irányadó méretekről a Felismerési távolságokról szóló bejegyzésünkben írtunk.