Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Napenergia Plusz Program táblái és a KTK RRF projekttáblák

Napenergia Plusz Program táblái és a KTK RRF projekttáblák
Az elmúlt időszakban egyre növekvő érdeklődést tapasztalunk az új Napenergia Plusz Program és a korábbi KTK RRF 6.2.1 Lakossági Napelemes Rendszerek projekttáblái iránt. Annak érdekében, hogy Önök mindig naprakész információkkal rendelkezzenek, összegyűjtöttük az aktuális tudnivalókat.
 

Napenergia Plusz Program projekttábla

 • Pályázati felhívásban szereplő paraméterek: A4 méretű (21x29,7 cm), időjárásálló 3 milliméter vastag habosított PVC tábla.
 • Szövege: "Az épületben a Napenergia Plusz Programban telepített modern napelemes rendszer termel és tárol zöldenergiát." 
 • A pályázati kiírás szerint a projekttábla legyártatása és kihelyezése a kivitelező feladata.
 • A projekttáblákon csak a kötelezően előírt adatok szerepelhetnek, saját üzenet, logó megjelenítésére nincs lehetőség, valamint sem a betűtípustól, sem a színektől való eltérés nem megengedett.
 • Arculati kézikönyv

KTK RRF 6.2.1 Lakossági Napelemes Rendszerek Támogatása

 • „Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” pályázati felhívás
 • 2 féle projektnév változattal: 
  • Tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése vissza nem térítendő támogatással - 12. melléklet
  • Tetőszerkezetre helyezett napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje vissza nem térítendő támogatással - 13. melléklet
 • Pályázati felhívásban szereplő paramétereknek megfelel: A4 méretű, időjárásálló táblák
 • Pályázati felhívás és annak mellékletei

A TáblaDepo csapatánál elkötelezetten dolgozunk azon, hogy ne csak a beszállítói, hanem megbízható partnerei legyünk Önnek a napelemes projektjei során.

Így bármilyen termékekkel kapcsolatos kérdése vagy javaslata van irányunkba, esetleg a Napenergia Plusz Program pályázati táblájával kapcsolatos információja van, forduljon bizalommal kollégáinkhoz a lenti elérhetőségek egyikén!

Telefon: +36 30 299 7046
Email: tabla@tabladepo.hu


A TáblaDepo csapata elkötelezett abban, hogy ne csak beszállítói, hanem megbízható partnerei legyenek Önöknek a napelemes projektjeik során. Bármilyen támogatásra vagy segítségre van szükségük, állunk rendelkezésükre.

Iratkozzon Fel Hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legfrissebb híreinkről, ajánlatainkról és információinkról! Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen a napelemes projektekkel kapcsolatos fejleményekről!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos