Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tilos a dohányzás tábla - 2018

Ár:
990 Ft + ÁFA ( 1.257 Ft )
Cikkszám: TDP60130-T
Szállítási díj: 1.892 Ft
Várható szállítás: 2019. július 29.

Dohányzást tiltó tábla. A 39/2013. (II. 14.) Korm. rendelethez 7. melléklete szerint. 2018. január 1-től érvényes telefonszámmal és szövegezéssel.

A4 méretű, téglalap alakú műanyag tábla (vagy öntapadós matrica), fehér alapon fekete és vörös nyomtatással.

5 nyelvű dohányozni tilos tábla. A dohányzást tiltó, illetve dohányzásra kijelölt helyet jelölő feliratok, illetve jelzések szembetűnően, világosan és egységesen mindenki számára (magyarul és további négy nyelven - angol, német, orosz, francia) felismerhetőnek kell lennie. Szövegezés: "Tilos a dohányzás. A dohányzásról leszokáshoz segítséget kaphat, illetve törvényszegés észlelése esetén észrevételt tehet az alábbi telefonszámon: 06 80 200 493 www.leteszemacigit.hu"

A korábban használatos telefonszámot (06 40 200 493) tartalmazó táblákat és matricákat legkésőbb 2019. december 31-ig kell cserélni!

A rendeletben foglaltakon túl szükséges a munkahelyen alkalmazandó biztonsági és egészségvédelmi jelzésekről szóló 2/1998. (I. 16.) MüM rendelet szerinti, a munkahelyekre vonatkozó biztonsági és egészségvédelmi jelzések alkalmazása. További dohányzást tiltó táblák.

 

Anyag:
Méret
A4mm
Kapható választék:
Rögzítés:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A 39/2013. (II. 14.) kormányrendelet vonatkozó részei:

11. §41 (1) A dohányzási korlátozással érintett, valamint a dohányzásra kijelölt helyeket, helyiségeket, közterületeket, valamint a nemdohányzó intézményeket a 7. mellékletben meghatározott tartalmú és formájú felirat vagy jelzés alkalmazásával kell megjelölni. A felirat vagy jelzés mérete legalább A/4-es nagyságú. A feliraton vagy jelzésen szereplő „DOHÁNYZÁSRA KIJELÖLT HELY” és „TILOS A DOHÁNYZÁS” szövegeknek piros színnel, legalább 30 pontos Helvetica Bold, az egyéb szövegrészeknek legalább 18 pontos Helvetica Bold betűmérettel kell készülniük.

(1a)42 Az (1) bekezdés szerinti felirat vagy jelzés alatt az elektronikus cigaretta és a dohányzást imitáló elektronikus eszköz használatának korlátozását, valamint használatára kijelölt helyeket, helyiségeket, közterületeket is érteni kell.

Mivel a felirat vagy jelzés anyaga szabadon választható, akár házilag is nyomtatható papírra.

Dohányozni tilos tábla letöltés (ingyenes, nyomtatható)

Dohányzára kijelölt hely tábla letöltés (ingyenes, nyomtatható)

Választható alapanyagok és méretek (szélesség x magasság)
műanyag tábla A4
matrica A4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Cikkszám: TDP60131-T
990 Ft + ÁFA (1.257 Ft)