Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi beachflag (strandzászló) - csepp

TáblaDepo - a kötelező és szabványos táblák gyártója
21.700 Ft + ÁFA ( 27.559 Ft )
Menny.:db
Cikkszám: ETDE78014
Legkorábban ekkor ér Önhöz: 2024. június 28.

Strandzászló egyedileg készítve az Ön vállalkozásának grafikájával, nevével, logójával. 60x175 cm méretű csepp alakú strandzászló (beach flag), a teljes magassága 2,6 méter. Több méretben rendelhető.

Csábítsa a járókelőket látványos strandzászlóval üzletébe! Csepp alakú, az Ön üzletének, vállalkozásának logójával, nevével, egyedi grafikájával.

Megrendeléskor kérjük válassza ki, hogy a strandzászlót egyedi grafikai szerkesztéssel vagy saját, nyomdakész grafikával szeretné kérni!

Amennyiben egyedi grafikai szerkesztést kér, az elképzelését, logót, feliratot email-ben tudja elküldeni nekünk a megrendelést követően. Az elkészült grafikáról a gyártás megkezdése előtt látványtervet készítünk és küldünk.

Ha saját, nyomdakész grafikával rendelkezik, akkor válassza ezt az opciót és megrendelést követően küldje el azt nekünk.

A logó, saját grafika esetében csak nyomdakész, vektoros grafikát tudunk elfogadni, amit a gyártás megkezdése előtt minden esetben ellenőrzünk. Nem biztos benne, hogy grafikája megfelel-e az elvárásoknak? Összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, melyet ebben az útmutatóban tud elolvasni. 

A termék ára a zászlót és a zászlórudat tartalmazza. A zászlót stabilan tartó talp és a rotátor külön rendelhető a termékhez.

több méretben
több méretben
hogy bármilyen távolságból felismerhető legyen
tábla és matrica
tábla és matrica
hogy minden felületre megfelelő legyen
Hatóságnak megfelelő kivitel
Hatóságnak megfelelő kivitel
Méret
Grafika:
21.700 Ft + ÁFA ( 27.559 Ft )
Menny.:db
Jelölje be azokat a termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni, majd nyomja meg a "MEGRENDELEM" gombot!
Acéltalp zászlóhoz (4 kg)
14.900 Ft + ÁFA (18.923 Ft)
Rotátor strandzászlóhoz
5.900 Ft + ÁFA (7.493 Ft)

Segítség az összeszereléshez és felállításhoz

Fontos!

A termék ára csak a zászlót és a zászlórudat tartalmazza. A rögzítéshez szükséges acél talpat, rotátort vagy leszúrható tartót külön lehet megvásárolni.

A lehetséges rögzítési módokról készítettünk egy bejegyzést, amiben leírtuk, melyik hol alkalmazható. A bejegyzést ide kattintva éri el: Hogy el ne vigye a szél - strandzászló rögzítési lehetőségek.

Útmutatót talál a strandzászló összeszereléséhez is ide kattintva: strandzászló összeszerelési útmutató, vagy nézze meg az alábbi videót!

Youtube videók

Leírás