Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Irány a játszótér

Irány a játszótér
A jó idő beköszöntével a gyerekek újra birtokba veszik a játszótereket. Az üzembentartó feladata a szezon elejére biztonságos és használható állapotba hozni az eszközöket és a játszótér területét.

A téli időszakban kevésbé használatos közterületi játszóterek eszközei károsodhatnak akár csak az időjárás hatásaitól is. Minden új szezon elején ellenőrizni és szükség esetén javítani, átfesteni kell ezeket, hogy a gyerekek biztonsággal és örömmel használhassák. A játszótér területét is alaposan át kell nézni, megtisztítani a hulladéktól, faágaktól és levelektől, valamint ha van a játszótér körül, akkor a kerítés épségét is ellenőrizni kell. Bizonyos dolgok cseréjére is szükség lehet, ilyen pl. a homokozókban lévő homok vagy padok, asztalok, mászókák fa elemei.

játszótéri táblaEzek persze természetes dolgok a játszóterek üzembentartói számára, azonban vannak még emellett apróságok, amire nem biztos, hogy mindenki gondol. Nagyon hasznos lehet, főleg a felhasználók, a gyerekek szülei, kísérői számára, ha találkoznak a játszótéren a fenntartó adataival, elérhetőségével, ahova kérdés, észrevétel esetén fordulhatnak. Érdemes kitenni a játszótér házirendjét, a nyitvatartási idejét, amikor látogatható. Lehetnek emellett olyan dolgok is, amelyeket tilos bevinni a játszótérre vagy tenni ott. Ezeket tiltó táblákkal lehet egyértelműen jelezni úgy, mint dohányzást tiltó, szemetelni tilos, háziállatot bevinni tilos stb.

Webáruházunkban beszerezhető minden olyan tábla, ami kifejezetten játszótéri felhasználásra készül. Megtalálhatók a kínálatban információs- és tájékoztató táblák, tiltó- és rendelkező táblák és emellett egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni, ha valami nem található a kész táblák között.

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos