Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Útmutató cégér búra csomagoláshoz

Útmutató cégér búra csomagoláshoz
A cégér búra felújítási folyamat során az egyik legfontosabb dolog, hogy a cégér búrák sérülés nélkül, épségben érkezzenek meg a címzetthez. Ez csak úgy garantálható, ha a szállítás előtt alaposan sikerül becsomagolni a búrákat, mert repedt vagy törött cégér búrát nem tudunk felújítani. Új búra vásárlása a felújítás többszörösébe kerül, ezért érdemes odafigyelni erre az aprónak tűnő, ám annál fontosabb teendőre. Az alábbiakban fotókkal illusztrált útmutatót nyújtunk a cégér búra becsomagolásához.

Azt követően, hogy megrendelte cégér búra felújítás szolgáltatásunkat, az első teendő a cégér búrák leszerelése lesz. Ehhez részletes leírást és videós segítséget talál kapcsolódó bejegyzésünkben ide kattintva: cégér búra le- és felszerelés. Miután leszerelte a búrákat kérjük, tisztítsa meg azokat és vizsgálja meg, nincs-e rajtuk repedés vagy törés. Készítsen fotókat a búrák mindkét oldaláról és küldje el nekünk. Ha a cégér búrák épek, jöhet a csomagolásuk szállítás előtt. Erre az egyik lehetőség, ha tőlünk rendeli meg a dobozt cégér búra felújításhoz. Ilyenkor küldünk egy megfelelő méretű karton dobozt benne a búrák biztonságos becsomagolásához szükséges anyagokkal és Ön ebbe csomagolva küldheti el nekünk a felújítandó búrákat. Amennyiben saját csomagolóanyagait és dobozt használ a csomagoláshoz kérjük, akkor is a lenti leírás szerint járjon el. Lássuk a biztonságos csomagolás menetét!

1. lépés

Nyissa ki a karton dobozt és vegyen ki belőle minden csomagolóanyagot úgy, hogy a doboz üres legyen. Ezután az elküldött csomagolóanyagok közül a hosszabb légpárnás hurkákat egymás mellé téve bélelje ki a karton doboz alját. Ehhez általában négy darab hurkára szokott szükség lenni.

cégér búra csomagolás 1 cégér búra csomagolás 2

2. lépés

A légpárnás csomagoló fólia egyik végét illessze a karton doboz egy tetszőleges oldalához, majd terítse a fóliát a hurkák tetejére úgy, hogy a másik vége lógjon túl a doboz átellenes oldalán.

cégér búra csomagolás 3

3. lépés

Tegye az egyik búrát a hátoldalával lefelé a légpárnás fóliára, majd hajtsa rá a fóliát úgy, hogy az most a karton doboz túlsó oldalán lógjon túl. Igazítsa el a fóliát a búra tetején és tegye rá a másik búrát is ugyanígy. Erre is hajtsa rá a fóliát és igazítsa el a felesleget egyenletesen.

cégér búra csomagolás 4 cégér búra csomagolás 5

cégér búra csomagolás 6 cégér búra csomagolás 7

4. lépés

Most a cégér búrák dobozon belüli mozgását megakadályozó rövid hurkákat kell a búrák széle és a karton doboz oldala közé tenni. Nagyon fontos, hogy ne a doboz sarkait töltse ki a hurkákkal, hanem a búrák éle és a doboz oldala közé tegye be azokat, hogy rögzítsék a búrák pozícióját a dobozon belül.

cégér búra csomagolás 8 cégér búra csomagolás 9

5. lépés

Töltse ki a hosszabb hurkákkal a légpárnás fólia és a karton doboz teteje közötti részt úgy, hogy a búrák ebben az irányban se tudjanak elmozdulni és a doboz teteje szorosan záródjon. Ellenőrizze le, hogy ne maradjon rés a doboz teteje és a fólia között. Ha szükséges, tegyen be további csomagolóanyagot (összegyűrt újságpapír, fólia) a dobozba, hogy ne maradjon üres rész. Ha ez megvan, lezárhatja a karton doboz tetejét, elkészült a cégér búrák csomagolásával.

cégér búra csomagolás 11 cégér búra csomagolás 12

A fenti módszert követve biztos lehet benne, hogy cégér búrái épségben megérkeznek hozzánk, hogy elvégezzük a felújításukat, amellyel Ön jelentősen jobban jár, mintha újakat kellene vásárolnia.

Tartalomhoz tartozó címkék: hasznos